skip to Main Content

Her kan du få alle de services, du har brug for til din hjemmeside og din forretning i et online univers. Vi kan hjælpe dig uanset om det er din første hjemmeside, eller en du har haft i lang tid, som du ønsker support til.

Få en professionel, brugervenlig og responsive hjemmeside, som ser flot og moderne ud på alle de enheder dine kunder benytter, når de besøger dit website.  Vi kan også hjælpe dig med at gøre din hjemmeside synlig i søgemaskinerne med SEO (søgemaskine optimering), ved annoncering på Google med Google Ads og lave en Google My Business profil. Det sikrer, at dine kunder har nemt ved at finde frem til dig.

Hos os er du er i trygge hænder. Alle services leveres med nærvær og ekstraordinær service. Vi lytter og hjælper dig med, at afklare dine behov og ønsker. Læs om vores services her.

Få et professionelt og responsivt hjemmeside design i brugervenlig WordPress af GoWeb ApS i Viby, nær Århus

Flot Hjemmeside design i WordPress

Flot Hjemmeside design i WordPress

Hos Goweb får du et flot responsivt hjemmeside design med din unikke visuelle identitet. Et design som ser flot ud og som fungerer uanset hvilken enhed (mobil, iPad, PC) dine besøgende bruger. Har du brug for et helt nyt hjemmeside design eller et redesign af din hjemmeside, laver vi det professionelt og i et meget brugervenligt system, som du let selv kan betjene. Vi viser dig hvordan du nemt og simpelt opdaterer din hjemmeside.

Du kan for eksempel selv let ændre i teksten, tilføje billeder, ændre farver m.m. Vi viser dig, hvorledes du let redigerer hjemmesiden, så du lærer det via din egen PC, og vi er klar ved telefonen til at assistere dig, når du har behov for hjælp.

Et hjemmeside design i WordPress har mange muligheder som blandt andet Facebook integration, WebShop, Online-booking og meget mere.

Vi hjælper dig med alt lige fra design, hosting, domænenavn – alt hvad du har brug for. Ønsker du selv at stå for hosting, er vi fleksible og tilpasser naturligvis løsningen til dit behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vore webdesigns eller om WordPress.

Få hjælp til nyhedsbreve af GoWeb Aps fra Viby, lige uden for Århus

Nyhedsbreve

Har du også brug for hjælp til dine nyhedsbreve? Mange af vores kunder synes de kan være udfordrende. Både at finde tiden, finde indhold, få dem sat op, udsendt mm. Nyhedsbreve er en god og effektiv markedsføringskanal, så det giver god mening hvis du også ønsker at bruge den.

Vi laver en aftale om et telefoninterview, og dernæst skriver vi nyhedsbrevet, som du vil få til korrektur efterfølgende. Når nyhedsbrevet er godkendt, har du to muligheder – du kan vælge at sende dit nyhedsbrev ud selv, eller du kan outsource den del til os, så varetager vi udsendelsen til dine kunder.

Vi aftaler på forhånd en udsendelsesfrekvens, der passer for dig og din virksomhed – og har du brug for sparring i forbindelse med nyhedsbrevet og dets muligheder, så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

Få trafik til din Wordpress hjemmeside fra Sociale Medier. GoWeb ApS fra Viby, lige uden for Århus.

Sociale medier

I dag er det svært at komme udenom de sociale medier. Derfor kan vi hjælpe dig med din markedsføring via en række sociale medier.

Vi har valgt at satse på de tre største: Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi tager os gerne af både virksomhedsprofiltekster og selve opdateringerne, så du sikrer, at der bliver et fornuftigt samspil mellem dine forskellige markedsføringskanaler samt hyppige opslag på dine valgte sociale mediekanaler. På den måde sikrer du et godt flow, og det liv der skal til, på de sociale medier, hvor vi må erkende, en meget stor del af virksomheders målgruppe i dag befinder sig.

Du kender dine kunder, vi kender tendenserne – sammen kan vi skabe det flow, der giver mening for din virksomhed. Du kan altid kontakte os for en snak om mulighederne.

Gør din WordPress hjemmeside synlig med SEO fra GoWeb ApS

SEO

Ønsker du de gode placeringer på Google? Så er SEO, der står for søgemaskineoptimering, en rigtig god løsning.

Vi hjælper dig med at finde de rette søgeord for din virksomhed, og vi optimerer indholdet på siden, så vi sikrer synligheden de rette steder på Google. Du får et statistikmodul tilknyttet din hjemmeside, som viser statistikker og fakta over besøgende – det kan du bruge til hele tiden at målrette din markedsføring til dit kundesegment. Hvis ikke du er vant til at arbejde med det, så skal vi nok hjælpe dig, så du opnår den bedst mulige effekt af din online markedsføring.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til SEO.

Få hjælp til at sikre dit visuelle udtryk til din WordPress hjemmeside. GoWeb ApS fra Viby, lige uden for Århus.

Fotopakke

Det er et faktum, at det visuelle udgør størstedelen af den kommunikation, vi opfatter og tolker på hele tiden – om det er i mødet mellem to mennesker, om det er fysiske opslag, vi ser i trykte medier, på busskure, i aviser og blade eller om det er, når vi opsøger viden via internettet. En af de ting, vi ved om online markedsføring, er, at gode billeder er vigtige for det samlede indtryk af din virksomhed hos kunderne.

Derfor kan du hos GoWeb ApS få hjælp til at sikre dit visuelle udtryk. Vi vil gerne i samarbejde med dig og din virksomhed skabe den rette helhed ved ikke kun at levere en skabelon, du selv må finde ud af at bruge – det er vigtigt for os, at vi når i mål med din online markedsføring – og derfor ønsker vi også at kunne tilbyde hjælp til at få taget de gode billeder, der skal til.

Vi kommer gerne rundt til kunder i hele landet og tager professionelle billeder, som du kan bruge fremadrettet i din markedsføring. Ring til os og hør mere om mulighederne for en fotopakke, der kan komme dig til gavn.

Få ubegrænset telefonisk support til din WordPress hjemmeside og online markedsføring. GoWeb ApS fra Viby

Ubegrænset telefonisk support

Noget af det, vi har oplevet i vores arbejde med online markedsføring, er at en del virksomheder afholder sig fra at være opdateret på hjemmesider og sociale medier, fordi de ikke føler sig sikre, når det kommer til at bruge pc eller agere på nettet. Det gør, at der findes mange forsømte hjemmesider på internettet. Det synes vi, er en skam, og det vil vi gerne hjælpe med at rette op på.

Vi tilbyder derfor ubegrænset telefonisk support. Du kan til hver en tid ringe til os, så hjælper vi dig via support. Du kan derfor trygt vælge os som udbyder og samtidigt få den skræddersyede support, du har brug for uden at være nervøs for dyre omkostninger. Vores support er en del af vores varemærke. Den er med i prisen på den løsning, du vælger. For os er det vigtigt, du har glæde af det produkt, du har købt, og at vi sammen skaber merværdi i din virksomhed – hvad enten du ønsker flere kunder eller ønsker at opretholde en høj grad af service til dine eksisterende kunder.

Du er altid velkommen til at ringe til os og høre mere om den support, du kan forvente som kunde hos os.

Kontakt os for yderligere information

Back To Top