skip to Main Content

Om GoWeb

GoWeb ApS er et nærværende webbureau med fokus på den personlige service. Her vil du mærke en oprigtig interesse i dig og i din virksomheds vision, og du vil ikke føle dig som ”endnu et nummer i rækken”.

Jeg hjælper og guider mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark med at få den rette hjemmeside samt online markedsføring, der ikke bare gør din virksomhed synlig på google, men som også tager højde for det mål, du og din virksomhed arbejder henimod, så din markedsføring rent faktisk bærer frugt.

Vibeke Welle Hansen, Indehaver

Jeg har i min karriere altid nydt at arbejde med rådgivning i mediebranchen. Det er et sjovt arbejde, der har givet mig mange spændende oplevelser med på vejen, men som også giver stor tilfredsstillelse, når vi i samarbejde skaber synlig og målbar værdi – virksomhederne og jeg.

I virksomheder som bl.a. Skagens Avis, De Gule Sider, Krak.dk, DanaWeb A/S og Web-Koncept A/S har jeg i +20 år fungeret som medierådgiver og salgschef for både trykt og online markedsføring.

Jeg har i årenes løb hjulpet og rådgivet langt over 1000 små og mellemstore virksomheder i hele Danmark med markedsføring, hvor netop ærlig rådgivning samt at hjælpe og forstå kundens behov i en til tider uigennemskuelig ”medie jungle” er min store passion og styrke.

For mig er tillid, troværdighed og kompetent service nøgleordene i et samarbejde med GoWeb ApS. Det er de værdier, der gennemsyrer mig og GoWeb ApS, og det ønsker jeg, du kan mærke fra første kontakt.

Jeg ser frem til at møde dig og din virksomhed.

Vibeke Welle Hansen fra GoWeb ApS sidder ved sin PC, klart til at tage noter om kundens behov og ønsker.
Back To Top